​Jak marynować mięso? Sekretny składnik - soda

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
Super
relevant
10
Udostępnij
Jeśli daniem głównym ma być marynowane mięso, w twojej kuchni nie może zabraknąć sody
Jeśli daniem głównym ma być marynowane mięso, w twojej kuchni nie może zabraknąć sody123RF/PICSEL

Po co marynuje się mięso?

  • do wieprzowiny pasuje majeranek
  • do drobiu warto dodać tymianek
  • do wołowiny estragon
  • do jagnięciny i dziczyzny rozmaryn
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -:-
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
      reklama
      dzięki reklamie oglądasz za darmo
      Wyjątkowy sposób na mięso mielone
      Wyjątkowy sposób na mięso mieloneInteria Kulinaria

      Jak prawidłowo marynować mięso?

      Soda - klucz do soczystej pieczeni

      Soda sprawdzi się nie tylko jako składnik rozmaitych potraw. Zdecydowanie jest również przydatna do czyszczenia różnego typu materiałów – na białych tenisówkach zaczynając, na rodowych srebrach, a nawet oknach kończąc
      Soda sprawdzi się nie tylko jako składnik rozmaitych potraw. Zdecydowanie jest również przydatna do czyszczenia różnego typu materiałów – na białych tenisówkach zaczynając, na rodowych srebrach, a nawet oknach kończąc123RF/PICSEL
      • 0,5 szklanki wody
      • 1 łyżeczkę sody oczyszczonej
      emptyLike
      Lubię to
      Lubię to
      like
      7
      Super
      relevant
      2
      Hahaha
      haha
      0
      Szok
      shock
      1
      Smutny
      sad
      0
      Zły
      angry
      0
      Lubię to
      like
      Super
      relevant
      10
      Udostępnij
      Oceń artykuł
      Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
      Przejdź na