Klopsy włoskie z mozzarellą

Klopsy w pomidorach
Klopsy w pomidorach123RF/PICSEL

Składniki

  • 60 dag mieszanego mielonego mięsa
  • 20 dag mozzarelli
  • 2 cebule
  • 1 ząbek czosnku
  • 1 jajko
  • 4–5 łyżek tartej bułki
  • 2 łyżki oleju
  • 1 łyżeczka musztardy
  • 1 puszka (850 ml) pomidorów
  • 1 łyżeczka cukru
  • 1 łyżeczka octu
  • 1 łyżeczka włoskich ziół
  • sól, pieprz
4 porcji

Sposób przygotowania

Zmysłowe smaki: Klopsiki z indyka w sosie koperkowymZmysłowe smakiInteria.tv
Tina
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?