Kotleciki po mieszczańsku

zdjęcie ilustracyjne
zdjęcie ilustracyjne123RF/PICSEL

Składniki

  • 25 dag pieczarek
  • 2 małe marchewki
  • 2 średnie cebule,
  • 1 bułka kajzerka (z poprzedniego dnia)
  • 50 dag mieszanego mielonego mięsa
  • 1 jajko
  • 1-2 łyżeczki ostrej musztardy
  • 1 łyżka oleju, 10 dag wędzonego boczku
  • 100 ml mleka
  • 100 ml śmietany kremówki
  • 1 łyżeczka bulionu instant
  • 2-3 łyżki ciemnej zasmażki błyskawicznej
  • 10 dag żółtego sera
  • sól, pieprz

Sposób przygotowania

Najlepszy przepis na kotlety drobioweInteria KulinariaInteria Kulinaria
Tina
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?