Kulinarne afrodyzjaki – jak je wykorzystać w kuchni?

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Paella marinera to doskonały sposób, na wyjątkową, walentynkową kolację
Paella marinera to doskonały sposób, na wyjątkową, walentynkową kolację123RF/PICSEL

Miłość według Azteków - awokado, kakao, czekolada, chili

Wbrew zdrowemu rozsądkowi - czosnek

Afrodyzjaki z morskich głębin - ryby, krewetki, homary, langustynki, przegrzebki, ostrygi

Klasyka gatunku - szampan, kawior, truskawki

Rafał Borys, szef kuchni Zamku Topacz
Rafał Borys, szef kuchni Zamku Topaczmateriały prasowe

W innym wydaniu - buraki, orzechy i nasiona, miód

Video Player is loading.
Loaded: 0%
  • subtitles off, selected
Current Time 0:00
Duration -:-
Stream Type LIVE
reklama
dzięki reklamie oglądasz za darmo
Przepis na wyjątkowe krewetki z czosnkiem
Watermark Video
Przepis na wyjątkowe krewetki z czosnkiemInteria KulinariaInteria Kulinaria
materiały prasowe
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na