Kulinarne afrodyzjaki – jak je wykorzystać w kuchni?

Paella marinera to doskonały sposób, na wyjątkową, walentynkową kolację
Paella marinera to doskonały sposób, na wyjątkową, walentynkową kolację123RF/PICSEL

Miłość według Azteków - awokado, kakao, czekolada, chili

Wbrew zdrowemu rozsądkowi - czosnek

Afrodyzjaki z morskich głębin - ryby, krewetki, homary, langustynki, przegrzebki, ostrygi

Klasyka gatunku - szampan, kawior, truskawki

Rafał Borys, szef kuchni Zamku Topacz
Rafał Borys, szef kuchni Zamku Topaczmateriały prasowe

W innym wydaniu - buraki, orzechy i nasiona, miód

Przepis na wyjątkowe krewetki z czosnkiemInteria KulinariaInteria Kulinaria
materiały prasowe
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?