Łezki „Dwa sery”

Łezki „Dwa sery”
Łezki „Dwa sery”123/RF PICSEL123RF/PICSEL
  • 25 dag sera ricotta
  • 15 dag parmezanu
  • 25 dag mąki pszennej
  • 2 jajka
  • szczypta gałki muszkatołowej
  • sól
  • biały pieprz
  • 1 puszka całych pomidorów bez skórki
  • 1/2 czerwonej papryki
  • 1 ząbek czosnku
  • 1 łyżeczka octu balsamicznego
  • 2 łyżki oliwy
  • szczypta cukru
  • sól
  • pieprz
  • 1 łyżka masła
  • 1 łyżeczka posiekanego rozmarynu
  • listki bazylii
Najlepszy sposób na risotto z kurczakiemInteria KulinariaInteria Kulinaria
Naj
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?