Makaron ryżowy z zieloną fasolką i imbirem

zdjęcie ilustracyjne
zdjęcie ilustracyjne123RF/PICSEL

Składniki

  • 1–2 garście mrożonej zielonej fasolki
  • 200 g makaronu ryżowego typu wstążki
  • 6–8 pieczarek
  • kilka plasterków czerwonej papryki
  • 4 łyżki oleju
  • 1 łyżka startego świeżego imbiru
  • 2 ząbki czosnku
  • 4 dymki
  • 10 łyżek sosu sojowego
  • 1 łyżka cukru
  • 4 łyżki oleju sezamowego
  • 1 posiekana papryczka chili
  • 2 łyżki czarnego sezamu
4 osoby

Sposób przygotowania

Zmysłowe smaki: Makaron ze szparagami i szynkąINTERIA.TVInteria.tv
Show
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?