Makaron ryżowy z zieloną fasolką i imbirem

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
zdjęcie ilustracyjne
zdjęcie ilustracyjne123RF/PICSEL

Składniki

  • 1–2 garście mrożonej zielonej fasolki
  • 200 g makaronu ryżowego typu wstążki
  • 6–8 pieczarek
  • kilka plasterków czerwonej papryki
  • 4 łyżki oleju
  • 1 łyżka startego świeżego imbiru
  • 2 ząbki czosnku
  • 4 dymki
  • 10 łyżek sosu sojowego
  • 1 łyżka cukru
  • 4 łyżki oleju sezamowego
  • 1 posiekana papryczka chili
  • 2 łyżki czarnego sezamu
4 osoby

Sposób przygotowania

Video Player is loading.
Loaded: 0%
  • subtitles off, selected
Current Time 0:00
Duration -:-
Stream Type LIVE
reklama
dzięki reklamie oglądasz za darmo
Zmysłowe smaki: Makaron ze szparagami i szynką
Watermark Video
Zmysłowe smaki: Makaron ze szparagami i szynkąINTERIA.TVInteria.tv
Show
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na