Mięso z indyka: Dlaczego warto je jeść?

Tuszkę z indyka można zapiec. Idealnie nadaje się na odświętny obiad
Tuszkę z indyka można zapiec. Idealnie nadaje się na odświętny obiad123RF/PICSEL

Składniki

Mięso z indyka: Co trzeba o nim wiedzieć?

Najlepszy przepis na pieczonego indykaInteria KulinariaInteria Kulinaria

Walory mięsa z indyka

Składniki

Co można znaleźć w mięsie z indyka?

Pierś z indyka jest niskokaloryczna i lekkostrawna
Pierś z indyka jest niskokaloryczna i lekkostrawna123RF/PICSEL

Składniki

Nie samo mięso z indyka!

Indycza wątróbka jest delikatniejsza niż kurza, ale za to kaloryczna
Indycza wątróbka jest delikatniejsza niż kurza, ale za to kaloryczna123RF/PICSEL

Jak przygotowywać mięso z indyka?

Składniki

zdjęcie
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?