Myślisz, że ciemny chleb zawsze jest zdrowy? Sprawdź, co naprawdę masz w koszyku

Karolina Woźniak

Karolina Woźniak

Jak wybrać dobry, prawdziwy ciemny chleb?
Jak wybrać dobry, prawdziwy ciemny chleb?africa-studio.com (Olga Yastremska and Leonid Yastremskiy)123RF/PICSEL

Spis treści:

  1. Razowiec czy "podrabianiec"?
  2. Prawdziwy ciemny chleb to sprzymierzeniec zdrowia
  3. Na to zwróć uwagę w sklepie

Razowiec czy "podrabianiec"?

Zobacz również:

Prawdziwy ciemny chleb to sprzymierzeniec zdrowia

Dwa kanapki na ciemnym chlebie z dużą ilością świeżej sałaty, pomidorem, cebulą, koperkiem i plastrem łososia lub innych dodatków, w tle szklanka świeżo wyciskanego soku pomarańczowego.
Dobry, ciemny chleb dodaje każdej kanapce smaku, zdrowia i charakteruCanvaProINTERIA.PL

Na to zwróć uwagę w sklepie

Kilka kromek świeżego razowego chleba z ziarnami ułożonych na drewnianej powierzchni.
Dobry jakościowo chleb razowy wyróżnia się nie tylko kolorem skórki123rf.com123RF/PICSEL
Zdanowicz pomiędzy wersami. Odc. 155: Jarosław GibasINTERIA.PL