Nie tylko ogórki i kapusta. Cztery najciekawsze kiszonki z całego świata

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
1
Udostępnij
Kimchi - poznaj koreański specjał od kuchni
Kimchi - poznaj koreański specjał od kuchni123RF/PICSEL

Koreańskie kimchi: Co to takiego?

Video Player is loading.
Loaded: 0%
  • subtitles off, selected
Current Time 0:00
Duration -:-
Stream Type LIVE
reklama
dzięki reklamie oglądasz za darmo
Jak zrobić koreańskie placki z kimchi?
Watermark Video
Jak zrobić koreańskie placki z kimchi?Interia KulinariaInteria Kulinaria

Curtido, czyli amerykański sposób na fermentację

Kiszone cytryny: W Maroku je uwielbiają!

Cytryna nadaje się nie tylko do lemoniady albo herbaty!
Cytryna nadaje się nie tylko do lemoniady albo herbaty!123RF/PICSEL

Kombucha: Superfood w płynie

Kombuchę przygotujesz w domu
Kombuchę przygotujesz w domu123RF/PICSEL

Dlaczego warto jeść kiszonki?

Przejdź na