Pasta jajeczna

Pasta jajeczna jest idealna do śniadaniowych kanapek. Tajemnicą jej smaku są świeże i dobrze ugotowane jajka. Pasta jajeczna sprawdza się również jako dip.

Pasta jajeczna umili poranne posiłki
Pasta jajeczna umili poranne posiłkiINTERIA.PL

Pasta jajeczna - przygotowanie

1. Jajka gotujemy na twardo, studzimy. Cebulę kroimy w drobną kostkę, szczypiorek siekamy.

2. Przestudzone jajka rozdrabniamy widelcem, dodajemy cebulę, majonez, musztardę i szczypiorek, delikatnie mieszamy, aby wszystkie składniki się połączyły.

3. Podajemy z pieczywem.

Sprawdź też inne propozycje śniadań:

Zobacz również:

Kanapkowa pasta z makreli - jak ją zrobić?Interia Kulinaria
INTERIA.PL
INTERIA.PL
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Dołącz do nas