Pasta z jajkiem i makrelą

Zamiast korniszonów można dodać kiszonego ogórka, a zamiast musztardy łyżkę miękkiego masła.

Składniki:

  • wędzona makrela
  • cebula czerwona
  • 3 korniszony
  • 2 jajka
  • łyżeczka pieprzu ziołowego
  • łyżeczka musztardy
  • łyżka majonezu
  • sól

Reklama

Przygotowanie:

1. Usuń ości z makreli, mięso rozdrobnij widelcem.

2. Jajka ugotuj na twardo, ostudź, obierz. Ogórki, jajka na twardo oraz cebulę pokrój w drobną kostkę. Wszystkie składniki zmieszaj.

3. Przypraw, dodaję musztardę i majonez. Pastę podaj z pieczywem.




Ewelina Modelewska z Woli Miedniewskiej

Dowiedz się więcej na temat: pasta | koszt | przepis | jaja | makrela

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje