Pikantny gulasz

Gulasz mięsny
Gulasz mięsny123RF/PICSEL

Składniki

  • 60 dag piersi z indyka
  • 20-30 dag kiełbasy (najlepiej węgierskiej, z papryką)
  • 40 dag zielonej fasolki szparagowej
  • 4 małe ostre papryczki
  • 1 cebula
  • 2-3 ziemniaki
  • 2-3 łyżki koncentratu pomidorowego
  • 1 ząbek czosnku
  • kilka gałązek tymianku
  • po 1 łyżeczce suszonego majeranku i mielonej słodkiej papryki
  • sól
  • pieprz
  • olej
  • 3-4 łyżki gęstej śmietany

Sposób przygotowania

Wieprzowy gulasz z paprykąInteria KulinariaInteria Kulinaria
Naj
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?