Przekładaniec z pomarańczą

zdjęcie ilustracyjne
zdjęcie ilustracyjne123RF/PICSEL

Składniki

  • BLATY:
  • 6 jajek
  • 2/3 szkl. cukru
  • 1 szkl. mąki pszennej
  • 2 łyżki kakao
  • 1 op. cukru waniliowego
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia;
  • MASA OWOCOWA:
  • 4 pomarańcze
  • 1 op. galaretki pomarańczowej;
  • MASA TWAROGOWA:
  • 25 dag mielonego twarogu
  • 2 op. galaretki cytrynowej
  • 2 żółtka
  • 4 łyżki cukru pudru
12 osób

Sposób przygotowania

Zmysłowe smaki: Sałatka z pomarańczy i seraINTERIA.TVInteria.tv
Naj
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?