Pstrąg w migdałowych płatkach

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Rozpływa się w ustach
Rozpływa się w ustach123RF/PICSEL

Składniki

  • 1 świeży lub mrożony pstrąg,
  • 3 łyżki masła klarowanego,
  • 1 jajko,
  • 2 łyżki mąki,
  • opakowanie płatków migdałów,
  • sól,
  • sok wyciśnięty z połówki cytryny.
zdjęcie
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na