Pyszne czekoladowe ciasto. Sekretem przepisu jest jeden składnik

Ciasto czekoladowe z cukinią
Ciasto czekoladowe z cukinią 123RF/PICSEL

Zobacz również:

    Ciasto czekoladowe z cukinii - przepis

    • półtorej średniej wielkości cukinii,
    • 400 g mąki,
    • jedna szklanka cukru,
    • jedna płaska łyżeczka sody oczyszczonej,
    • jedna łyżeczka proszku do pieczenia,
    • trzy łyżki kakao,
    • jedna łyżka kawy rozpuszczalnej,
    • jedna łyżeczka cynamonu,
    • trzy jajka.
    • 170 g masła,
    • 100 g czekolady,
    • 60 ml śmietanki kremówki.

    Czekoladowe ciasto z cukinii - wykonanie

    Ciasto czekoladowe z cukinii charakteryzuje się doskonałym smakiem
    Ciasto czekoladowe z cukinii charakteryzuje się doskonałym smakiem123RF/PICSEL