Ruloniki z trzema serami
Przygotujesz je w zaledwie pół godziny!

Składniki
- 2 małe cukinie
- 30 dag serka koziego kanapkowego
- po 5 dag sera pleśniowego i feta
- 2 łyżki jogurtu
- 3 łyżki siekanego koperku
- garść orzeszków ziemnych
- 1 łyżeczka octu balsamicznego
- biały pieprz
- oliwa
4-5 porcji
Sposób przygotowania
1. Cukinię myj, pokrój wzdłuż na cienkie plasterki. 1 łyżkę oliwy wymieszaj z octem, posmaruj patelnię, rozgrzej, włóż cukinię, podsmaż z obu stron. 2. Orzeszki posiekaj. Serki utrzyj z jogurtem. Wymieszaj z koperkiem i orzeszkami. Dopraw pieprzem i ew. solą. Każdy plaster ostudzonej cukinii posmaruj masą serową i zwiń w ścisłą rolkę. Przed podaniem schłodź.