Sałatka z jabłkiem i pomarańczami

zdjęcie ilustracyjne
zdjęcie ilustracyjnemateriały prasowe

Składniki

  • 2 winno-słodkie jabłka
  • 1 łyżka soku z cytryny
  • 2 pomarańcze
  • 30 dag sera np. Salami Serenada, nagrodzonego certyfikatem „Doceń polskie” i tytułem TOP PRODUKT
  • 20 dag chudej szynki
  • ulubione, różnorodne sałaty
  • 2 gałązki selera naciowego
  • 2 łyżki rodzynek
  • 2 suszone figi
  • 4 suszone daktyle
  • kieliszek aromatycznego alkoholu (brandy, nalewka)
  • 4 łyżki majonezu
  • sól, pieprz

Sposób przygotowania

Sałatka capreseInteria KulinariaInteria Kulinaria
materiały prasowe
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?