Śledzik na świąteczny stół - tradycja w nowym wydaniu
Szukasz kulinarnych inspiracji? Zaskocz domowników niebanalnym połączeniem smaków! Klasyczny śledź w nowoczesnej odsłonie to idealny wybór na uroczystą, świąteczną kolację z najbliższymi. Przedstawiamy dwie propozycje, którym nie oprze się żaden wielbiciel śledzi.
Beczka śledzi - filety z olejem wiejskim SEKO 550 g, cena: ok. 10zł
- świąteczne wsparcie tradycyjnego gotowania - filety śledziowe firmy SEKO są najlepszą bazą do wigilijnych potraw rybnych na rodzinnym stole. Mają wyśmienity smak i nie zawierają konserwantów, dzięki czemu są jeszcze lepsze.
Filety śledziowe solone a’la matjas SEKO 250 g, cena: ok. 5,50 zł
- wiele wartości odżywczych i wyśmienity smak to najlepsze powody, aby wykorzystać je w kuchni. Filety firmy SEKO świetnie sprawdzają się w formie przystawki, do sałatki, czy też w rybnej zapiekance.
Ryba po grecku SEKO 500 g, cena: ok. 8zł
- tradycyjny smak w nowym, wygodnym wydaniu - ryba po grecku bez konserwantów firmy SEKO pozwala na zachowanie wyśmienitego smaku i zaoszczędzenie czasu, tak cennego w przedświątecznej zawierusze. Sprawdza się świetnie jako gotowe danie na wigilijny stół, gdyż jest pyszna zarówno na ciepło, jak i na zimno.
Śledzik na okrągło z brzoskwinią i żurawiną 200 g, cena: ok. 5,50 zł
- idealne na przekąskę w niecodziennym wydaniu. Zaskakujące połączenie smaków rozpieści podniebienie wigilijnych gości.