Śledzik na świąteczny stół - tradycja w nowym wydaniu

Szukasz kulinarnych inspiracji? Zaskocz domowników niebanalnym połączeniem smaków! Klasyczny śledź w nowoczesnej odsłonie to idealny wybór na uroczystą, świąteczną kolację z najbliższymi. Przedstawiamy dwie propozycje, którym nie oprze się żaden wielbiciel śledzi.

Zdjęcie ilustracyjne
Zdjęcie ilustracyjnemateriały prasowe

Beczka śledzi - filety z olejem wiejskim SEKO 550 g, cena: ok. 10zł

-  świąteczne wsparcie tradycyjnego gotowania - filety śledziowe firmy SEKO są najlepszą bazą do wigilijnych potraw rybnych na rodzinnym stole. Mają wyśmienity smak i nie zawierają konserwantów, dzięki czemu są jeszcze lepsze.

Filety śledziowe solone a’la matjas SEKO 250 g, cena: ok. 5,50 zł

-  wiele wartości odżywczych i wyśmienity smak to najlepsze powody, aby wykorzystać je w kuchni. Filety firmy SEKO świetnie sprawdzają się w formie przystawki, do sałatki, czy też w rybnej zapiekance.

Ryba po grecku SEKO 500 g, cena: ok. 8zł

- tradycyjny smak w nowym, wygodnym wydaniu - ryba po grecku bez konserwantów firmy SEKO pozwala na zachowanie wyśmienitego smaku i zaoszczędzenie czasu, tak cennego w przedświątecznej zawierusze. Sprawdza się świetnie jako gotowe danie na wigilijny stół, gdyż jest pyszna zarówno na ciepło, jak i na zimno.

Śledzik na okrągło z brzoskwinią i żurawiną 200 g, cena: ok. 5,50 zł

- idealne na przekąskę w niecodziennym wydaniu. Zaskakujące połączenie smaków rozpieści podniebienie wigilijnych gości.

INTERIA.PL/materiały prasowe
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd na stronie?
Dołącz do nas