Smaczne i sycące smarowidło do chleba. Zrobisz je w kilka chwil!

Pasta z makreli jest prosta w przygotowaniu, a bardzo smaczna i pożywna
Pasta z makreli jest prosta w przygotowaniu, a bardzo smaczna i pożywna123RF/PICSEL

Jak przygotować pastę kanapkową z makreli?

Pasta z makreli do chleba - przepis

Kanapki z pastą rybną będą stanowić sycący posiłek. To smarowidło możesz doprawić wedle uznania123RF/PICSEL

Składniki

  • 1 makrela wędzona
  • 3-4 ugotowane na twardo jajka
  • 1 cebula
  • 3 ogórki konserwowe
  • 1 duży ząbek czosnku
  • 2 łyżki musztardy
  • 2 łyżki majonezu lub gęstego jogurtu
  • sól i pieprz do smaku
  • szczypiorek do posypania (opcjonalnie)

Sposób przygotowania

Zdanowicz pomiędzy wersami. Odc. 45: Anna ŚwiątczakKatarzyna ZdanowiczINTERIA.PL
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?