Sprawdzi się lepiej niż śledzie. To prawdopodobnie jedna z najlepszych, świątecznych sałatek

Natalia Jabłońska

Natalia Jabłońska

Sałatek w święta nigdy dość
Sałatek w święta nigdy dość123RF/PICSEL

Sałatka z rybą i ziemniakami - jak zrobić i co potrzeba?

  • 3 łyżki ulubionego majonezu,
  • 1 łyżeczka musztardy,
  • 300 g wędzonego pstrąga lub makreli
  • 1 kg ziemniaków,
  • 2 cebule,
  • 1 cytrynę,
  • 2 ząbki czosnku,
  • szczypiorek,
  • koperek,
  • pietruszka natka,
  • 1 łyżeczka cukru,
  • sól,
  • pieprz.

Sałatka z rybą i ziemniakami - przepis

Beata Mońka i Małgorzata Gałązka-Sobotka o wpływie ekranów na dzieciINTERIA.PL
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?