Szparagi z sosem rabarbarowo-winnym

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Smacznego
Smacznego123RF/PICSEL
  • 1 kg małych ziemniaków
  • Sól
  • 1,5 kg białych szparagów
  • Cukier
  • 3 łyżki masła
  • 250 g rabarbaru
  • 0,25 l czerwonego wina
  • 3 łyżki konfitury porzeczkowej
  • 1 łyżka mąki ziemniaczanej
  • Pieprz
  • 500 g szynki w plasterkach
zdjęcie
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na