Tartinki rybne z jajkiem

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
zdjęcie ilustracyjne
zdjęcie ilustracyjne123RF/PICSEL

Składniki

  • makrela wędzona, ok. 250 g
  • 2 jajka
  • cebula
  • szczypiorek
  • ogórek kiszony (1-2)
  • 2 łyżki gęstego majonezu
  • sól,
  • pieprz
  • chili i natka do dekoracji
  • bagietka do podania
6-8 porcji

Sposób przygotowania

Video Player is loading.
Loaded: 0%
  • subtitles off, selected
Current Time 0:00
Duration -:-
Stream Type LIVE
reklama
dzięki reklamie oglądasz za darmo
Zmysłowe smaki: Makrela w aromatycznym sosie pomidorowym
Watermark Video
Zmysłowe smaki: Makrela w aromatycznym sosie pomidorowymINTERIA.TVInteria.tv
Świat kobiety
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na