Tatar śledziowy na grzance

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
1
Udostępnij
Grzanki ze śledziem
Grzanki ze śledziem123RF/PICSEL

Składniki

  • 6 filetów śledziowych wiejskich
  • 30 dag tłustego twarogu
  • 5 łyżek masła
  • 1/2 szkl. gęstej kwaśnej śmietany 22 proc.
  • szczypta cukru
  • sól
  • mielony pieprz
  • kilka gałązek koperku i żurawina do dekoracji
  • 10 grzanek z bagietki

Sposób przygotowania

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -:-
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
      reklama
      dzięki reklamie oglądasz za darmo
      Zmysłowe smaki: Śledzie zielone w zalewie
      Zmysłowe smaki: Śledzie zielone w zalewieINTERIA.TVInteria.tv
      Naj
      emptyLike
      Lubię to
      Lubię to
      like
      1
      Super
      relevant
      0
      Hahaha
      haha
      0
      Szok
      shock
      0
      Smutny
      sad
      0
      Zły
      angry
      0
      Lubię to
      like
      1
      Udostępnij
      Oceń artykuł
      Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
      Przejdź na