Tatr z ostrej i słodkiej paprykiz czosnkiem

zdjęcie ilustracyjne
zdjęcie ilustracyjne123RF/PICSEL

Składniki

  • 2 słodkie papryki (czerwone lub zielone)
  • 2 papryczki chili
  • 200 g wędzonego tofu
  • 1/2 słoiczka suszonych pomidorów w oleju
  • kilka łyżek gęstego przecieru pomidorowego
  • pół szklanki płatków owsianych
  • drobno posiekana mała cebula
  • 2 posiekane ząbki czosnku
6 porcji

Składniki

- przyprawy

  • 3 łyżeczki suszonego lubczyku
  • łyżeczka musztardy
  • łyżka ketchupu
  • pół łyżeczki wędzonej, słodkiej papryki
  • sól i pieprz do smaku

Sposób przygotowania

Świat kobiety
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?