Truskawki pod kruszonką. Błyskawiczny deser do kawy

InteriaKobieta Redakcja

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
Super
relevant
37
Udostępnij
Owoce pod kruszonką zawsze się udają
Owoce pod kruszonką zawsze się udają 123RF/PICSEL
  • białko - 1,11 g,
  • węglowodany - 12,75 g,
  • błonnik - 3,30 g,
  • wapń - 27 mg,
  • żelazo - 0,68 mg,
  • magnez - 22 mg,
  • fosfor - 40 mg,
  • potas - 254 mg,
  • witamina C - 97,60 mg,
  • witamina K - 3,7 mg,
  • witamina A - 28 jednostek międzynarodowych. 

Przepis na truskawki pod kruszonką. Błyskawiczny deser do kawy

Składniki

  • 500 g truskawek
  • 70 g mąki pszennej
  • 30 g cukru
  • 30 g masła
  • 500 g truskawek
  • 70 g mąki pszennej
  • 30 g cukru
  • 30 g masła

Przygotowanie:

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -:-
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
      reklama
      dzięki reklamie oglądasz za darmo
      „Ewa gotuje”: Torcik z truskawkami i galaretką
      „Ewa gotuje”: Torcik z truskawkami i galaretkąPolsatPolsat
      Przejdź na