Truskawki pod kruszonką. Błyskawiczny deser do kawy

InteriaKobieta Redakcja

Owoce pod kruszonką zawsze się udają
Owoce pod kruszonką zawsze się udają 123RF/PICSEL
  • białko - 1,11 g,
  • węglowodany - 12,75 g,
  • błonnik - 3,30 g,
  • wapń - 27 mg,
  • żelazo - 0,68 mg,
  • magnez - 22 mg,
  • fosfor - 40 mg,
  • potas - 254 mg,
  • witamina C - 97,60 mg,
  • witamina K - 3,7 mg,
  • witamina A - 28 jednostek międzynarodowych. 

Przepis na truskawki pod kruszonką. Błyskawiczny deser do kawy

Składniki

  • 500 g truskawek
  • 70 g mąki pszennej
  • 30 g cukru
  • 30 g masła
  • 500 g truskawek
  • 70 g mąki pszennej
  • 30 g cukru
  • 30 g masła

Przygotowanie:

„Ewa gotuje”: Torcik z truskawkami i galaretkąPolsatPolsat