Reklama

Reklama

Zupa pieczarkowa po francusku

Mocno aromatyczny bulion ze świeżej włoszczyzny w połączeniu z nieco podsmażonymi pieczarkami - zmiksowana całość daje niesamowite wrażenia smakowe, które zachwycą każdego! Całość zaś wieńczy dodatek pokruszonego sera pleśniowego, który sprawia, że danie nie tylko wygląda ekskluzywnie, ale i smakuje znakomicie. Poznajcie nasz szybki przepis na zupę pieczarkową po francusku!

Składniki

  • 300 g pieczarek
  • szklanka włoszczyzny
  • 500 ml bulionu
  • 100 g sera z niebieską pleśnią
  • cebula
  • łyżka masła
  • łyżka oliwy
  • sól, pieprz

Przygotowanie aromatycznego kremu jest naprawdę łatwe. Zobacz kolejne kroki:

Reklama

Przekaż 1% na Fundację Polsat rozliczając PIT TUTAJ >>>

Dowiedz się więcej na temat: Zupa pieczarkowa | Zupa krem z pieczarek | pieczarki

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje