Pstrąg po szwarcwaldzku

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Smacznego
Smacznego123RF/PICSEL

Składniki:

  •  4 pstrągi
  • sól
  • 2-3 łyżki soku z cytryny
  • 150 g szalotek
  • 250 g pieczarek
  • 1 cytryna
  • biały pieprz
  • ¾ l białego wina musującego
  • 750 g ziemniaków
  • 50 g masła
  • czubata łyżeczka mąki
  • 200 g śmietany kremówki
  • pół pęczka pietruszki

 Przygotowanie:

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na