Chcesz poznać włoską kuchnię w najlepszym wydaniu? Wyrusz w podróż po Emilii-Romanii

Prawdziwa szynka parmeńska produkowana jest wyłącznie w południowej części regionu parmeńskiego
Prawdziwa szynka parmeńska produkowana jest wyłącznie w południowej części regionu parmeńskiego123RF/PICSEL
Jeśli makaron nie będzie miał odpowiedniej struktury, sos go nie oblepi
Jeśli makaron nie będzie miał odpowiedniej struktury, sos go nie oblepi123RF/PICSEL
Massimo Bottura przekonuje, że do sosu bolognese pasują wyłącznie wstążki
Massimo Bottura przekonuje, że do sosu bolognese pasują wyłącznie wstążki123RF/PICSEL
Parmigiano Reggiano to jeden z najbardziej wykwintnych, włoskich serów
Parmigiano Reggiano to jeden z najbardziej wykwintnych, włoskich serów123RF/PICSEL
Konsystencja i struktura makaronu jest ważniejsza, niż nam się wydaje
Konsystencja i struktura makaronu jest ważniejsza, niż nam się wydaje123RF/PICSEL