Jedz śmiało, zwłaszcza gotowane na miękko. To magazyn witaminy D i żelaza

Karolina Iwaniuk

Oprac.: Karolina Iwaniuk

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
Super
relevant
299
Udostępnij
Lepsze jajko na miękko czy na twardo? Odpowiadamy
Lepsze jajko na miękko czy na twardo? Odpowiadamy123RF/PICSEL

Jajka magazynem witamin i minerałów. Jedz śmiało kilka razy w tygodniu

Jajecznica, sadzone, na twardo, czy na miękko? Jakie jajka najlepiej jeść?

Żółtko jaja ma go sporo, dlatego osoby z nadmiarem żelaza powinny uważać
Żółtko jaja ma go sporo, dlatego osoby z nadmiarem żelaza powinny uważać123RF/PICSEL
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -:-
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
      reklama
      dzięki reklamie oglądasz za darmo
      Jak ugotować jajka na miękko?
      Jak ugotować jajka na miękko?Zmysłowe smakiInteria.tv
      zdjęcie
      emptyLike
      Lubię to
      Lubię to
      like
      215
      Super
      relevant
      50
      Hahaha
      haha
      13
      Szok
      shock
      17
      Smutny
      sad
      1
      Zły
      angry
      3
      Lubię to
      like
      Super
      relevant
      299
      Udostępnij
      Oceń artykuł
      Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
      Przejdź na