Mój ojciec dodaje do kapusty. Pierogi i uszka znikają migiem ze stołu

Miseczka wypełniona farszem z kapusty i grzybów na pierwszym planie, w tle kilka nieugotowanych pierogów leżących na blacie.
Świąteczna kapusta na wiele sposobów: albo solo, albo jako farsz do pierogówMarcin Gabryelczyk123RF/PICSEL

Spis treści:

  1. Podstawa wigilijnej kapusty? Samodzielne kiszenie
  2. Mój ojciec dodaje te dwie rzeczy do wigilijnej kapusty
  3. Kapusta wigilijna na wiele sposobów

Podstawa wigilijnej kapusty? Samodzielne kiszenie

Zobacz również:

    Mój ojciec dodaje te dwie rzeczy do wigilijnej kapusty

    Miseczka wypełniona kiszoną kapustą ustawiona na drewnianej desce, otoczona elementami kuchennymi, przyprawami i lnianą serwetką.
    Kiszona kapusta? Najlepiej przygotować ją samodzielnie jesieniąMadeleine Steinbach123RF/PICSEL

    Zobacz również:

      Kapusta wigilijna na wiele sposobów

      Suszone śliwki ułożone w dwóch drewnianych miseczkach oraz na drewnianej łyżce, całość ustawiona na jutowym kawałku materiału na drewnianym stole.
      Suszone śliwki to tajemnica kapusty wigilijnej, którą stosuje mój ojciecLeonid Iastremskyi123RF/PICSEL

      Zobacz również:

        Kolorowe dania kuchni azjatyckiej z miseczką ryżu, talerzem zielonej fasoli edamame, kęsami mięsa z sezamem oraz świeżymi warzywami i cytryną, na których widoczne jest logo portalu oraz napis 'kuchnia'.
        Poznaj przepisy, które łączą smak, zdrowie i domowe ciepłoCanva ProINTERIA.PL
        "Nomada": Z Egiptu do Polski. O życiu między dwoma światamiINTERIA.PL