Jeden z najgorszych dodatków do zupy. Lepiej z niego zrezygnować

Natalia Jabłońska

Natalia Jabłońska

Wykańcza wątrobę, nerki i żołądek. Polacy dodają go do potraw na potęgę
Wykańcza wątrobę, nerki i żołądek. Polacy dodają go do potraw na potęgę123RF/PICSEL

Kostki rosołowe i gotowe przyprawy

Producenci dodają syrop glukozowo-fruktozowy nawet do kostek rosołowych
Producenci dodają syrop glukozowo-fruktozowy nawet do kostek rosołowych123RF/PICSEL

Czym zastąpić kostki rosołowe? 

Zagęszczanie zupy: śmietana, serki topione

Barszcz czerwony z fasolą i śmietaną
Barszcz czerwony z fasolą i śmietaną123RF/PICSEL

Zagęszczanie zupy: mąka, zasmażka

Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?