Tak unikniesz pryskania gorącego oleju na patelni. Nieoczywisty patent

Natalia Jabłońska

Natalia Jabłońska

Smażenie potraw może obejść się bez pryskającego tłuszczu
Smażenie potraw może obejść się bez pryskającego tłuszczu123RF/PICSEL

Dlaczego olej pryska na patelni?

Nie pozwól, by kuchnia zamieniała się w pobojowisko
Nie pozwól, by kuchnia zamieniała się w pobojowisko123RF/PICSEL

Koniec z bałaganem w kuchni. Podczas smażenia olej zostanie na patelni

Smażenie potraw pójdzie gładko, jeśli poznasz sprytne triki szefów kuchni
Smażenie potraw pójdzie gładko, jeśli poznasz sprytne triki szefów kuchni123RF/PICSEL

Jak pozbyć się wilgoci z patelni?

Oleje roślinne. Nie każdy nadaje się do smażeniaINTERIA.TVInteria.tv