Zagotuj, odcedź i przemieszaj. Po zjedzeniu ciśnienie i odporność będą modelowe

Tomasz Hirkyj

Tomasz Hirkyj

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
Super
relevant
31
Udostępnij
Kuskus perłowy to alternatywa dla ziemniaków, która podbija żołądki Polaków
Kuskus perłowy to alternatywa dla ziemniaków, która podbija żołądki PolakówMagda Weidnerarchiwum prywatne

Kuskus perłowy jest już w sklepach

Video Player is loading.
Loaded: 0%
  • subtitles off, selected
Current Time 0:00
Duration 0:00
Stream Type LIVE
reklama
dzięki reklamie oglądasz za darmo
Zapiekanka marokańska
Zapiekanka marokańskaInteria KulinariaInteria Kulinaria

Kto powinien jeść kuskus perłowy?

Kuskus perłowy nie jest ekspresowy: trzeba go ugotować
Kuskus perłowy nie jest ekspresowy: trzeba go ugotowaćMagda Weidnerarchiwum prywatne

Zobacz również:

Kuskus perłowy i jego bogactwo

Kuskus perłowy nie ma zbyt wiele witamin, ale odznacza się bogactwem pierwiastków (fot. Getty Images)
Kuskus perłowy nie ma zbyt wiele witamin, ale odznacza się bogactwem pierwiastków (fot. Getty Images)CanvaProINTERIA.PL
  • wapń - znaczący budulec kości i zębów,
  • potas - wzmacnia serce i reguluje ciśnienie tętnicze,
  • magnez - redukuje skutki przewlekłego stresu,
  • żelazo - wpływa na jakość krwi i zapobiega anemii,
  • miedź - chroni komórki ciała.

Jak gotować kuskus perłowy?

Kuskus perłowy po ugotowaniu można łączyć z wieloma dodatkami (fot. Getty Images)
Kuskus perłowy po ugotowaniu można łączyć z wieloma dodatkami (fot. Getty Images)CanvaProINTERIA.PL
emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
21
Super
relevant
5
Hahaha
haha
2
Szok
shock
2
Smutny
sad
1
Zły
angry
0
Lubię to
like
Super
relevant
31
Udostępnij
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Przejdź na