Reklama

Reklama

Dieta Hillary Clinton

Co robi była pierwsza dama, by zachować mnóstwo energii i uniknąć nadmiernego tycia? Jej dieta to zestaw składników odżywczych mających zapewnić jej siłę i witalność. Hillary jada wszystko, ale w małych ilościach. Czasem pozwala sobie na coś słodkiego.

Ważna zasada: Nie podjadaj

Reklama

Jeśli masz z tym problem, przygotuj i wrzuć do torebki czy pojemnika niewielkie kawałki marchewki, selera naciowego lub zdrowe chipsy warzywne.

Ulubione mięsa

Uwielbia wołowinę i cielęcinę a także piersi indyka. Jada kotlety, jednak nie smaży ich na patelni. Najczęściej są grillowane bez tłuszczu lub gotowane na parze.

Rosół na wzmocnienie

Zdaniem pani Clinton esencjonalny, pełen warzyw rosół ma uzdrawiającą moc. Wspominała o tym niedawno, gdy leczyła ciężkie zapalenie płuc.

Na ostro

Hillary wierzy, że związki zawarte w chili czy curry wzmacniają jej układ odpornościowy. Chętnie też sięga po paprykę, bogatą w kwas foliowy oraz witaminę C.

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy

Rekomendacje