Hanna Stolińska: Polakom brakuje umiaru w jedzeniu

Polakom brakuje umiaru, a ich dieta nie jest regularna i urozmaicona
Polakom brakuje umiaru, a ich dieta nie jest regularna i urozmaicona123RF/PICSEL
Olej rzepakowy to nasza "polska oliwa". Niestety wciąż go nie doceniamy
Olej rzepakowy to nasza "polska oliwa". Niestety wciąż go nie doceniamy123RF/PICSEL
Kotlet schabowy i rosół wciąż mają się dobrze w polskiej kuchni - zwłaszcza w małych miastach i wsiach
Kotlet schabowy i rosół wciąż mają się dobrze w polskiej kuchni - zwłaszcza w małych miastach i wsiach123RF/PICSEL
Dietetyk kliniczny dr Hanna Stolińska
Dietetyk kliniczny dr Hanna Stolińskaarchiwum prywatne
Najczęstszy błąd popełniany podczas smażenia to zbyt gruba panierka i użycie nieodpowiedniego tuszczu
Najczęstszy błąd popełniany podczas smażenia to zbyt gruba panierka i użycie nieodpowiedniego tuszczu123RF/PICSEL
Okładka książki "Zakłamane jedzenie"
Okładka książki "Zakłamane jedzenie"materiały prasowe
Jedzenie jak kosmetykNewseria Lifestyle/informacja prasowa