Trzy sposoby na pastę kanapkową

Pasty kanapkowe są znakomitą odmianą codziennego jadłospisu
Pasty kanapkowe są znakomitą odmianą codziennego jadłospisu 123RF/PICSEL
  • 4 jaja;
  • 2 łyżki jogurtu naturalnego;
  • mały pęczek koperku;
  • odrobina soli i pieprzu.
  • pęczek czosnku niedźwiedziego, około 100 gramów;
  • 50 gramów orzechów włoskich;
  • 25 gramów nasion słonecznika;
  • 60 ml tłoczonego na zimno oleju rzepakowego, lnianego lub oliwy;
  • sok z połówki cytryny;
  • sól do smaku.
Najlepszy sposób na pastę jajecznąInteria KulinariaInteria Kulinaria
Makrela obfituje w wielonienasycone kwasy omega-3 oraz witaminę D
Makrela obfituje w wielonienasycone kwasy omega-3 oraz witaminę D123RF/PICSEL
  • średniej wielkości ryba;
  • 150 gramów suszonych pomidorów w oleju;
  • cztery ząbki czosnku;
  • kilka gałązek natki pietruszki;
  • 1-2 łyżeczki soku z cytryny.
Najlepszy sposób na pastę jajecznąInteria KulinariaInteria Kulinaria
Oceń artykuł
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?