GIS ostrzega przed salmonellą. Wykryto bakterię w dwóch popularnych produktach

Dagmara Kotyra

Oprac.: Dagmara Kotyra

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
Super
relevant
29
Udostępnij
GIS ostrzega przed Salmonellą w popularnych produktach
GIS ostrzega przed Salmonellą w popularnych produktach123RF/PICSEL

Bakteria Salmonella Infantis w majeranku

  • Nazwa produktu: Majeranek suszony Prymat GastroLine 
  • Data minimalnej trwałości: 07.2026 
  • Numer partii: L1400164 
  • Producent: Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój 
W przypadku partii sezamu oraz majeranku zagrożenie wiąże się z ryzykiem zatrucia pokarmowego
W przypadku partii sezamu oraz majeranku zagrożenie wiąże się z ryzykiem zatrucia pokarmowego123RF/PICSEL

Bakteria Salmonella spp. w sezamie

  • Nazwa produktu: Sezam łuskany 
  • Data minimalnej trwałości: 01 2025 
  • Numer partii: 23003716 
  • Kod kreskowy5905617002230 
  • Producent: HELIO S.A. Wyględy, ul. Stołeczna 26, 05-083 Zaborów
  • Zakład produkcyjny: Brochów 119, 05-088 Brochów 

Zalecenia dla konsumentów

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -:-
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
      reklama
      dzięki reklamie oglądasz za darmo
      "Żony Warszawy. Historie Prawdziwsze": Barbara Sobczak
      "Żony Warszawy. Historie Prawdziwsze": Barbara SobczakINTERIA.PL
      zdjęcie
      emptyLike
      Lubię to
      Lubię to
      like
      14
      Super
      relevant
      8
      Hahaha
      haha
      3
      Szok
      shock
      3
      Smutny
      sad
      1
      Zły
      angry
      0
      Lubię to
      like
      Super
      relevant
      29
      Udostępnij
      Oceń artykuł
      Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
      Przejdź na