Oliwki OLE!

Hiszpańskie oliwki OLE!, pochodzą z nalepszej i najszlachetniejszej odmiany Hojblanca. Dzięki zastosowaniu tradycyjnych receptur charakteryzują się wybornym smakiem.

Oliwki faszerowane pastą paprykową
Oliwki faszerowane pastą paprykowąmateriały prasowe

Nie tylko podnoszą walory smakowe i odżywcze potraw, ale są wspaniałą ozdobą stołu. Doskonale pasują do piwa i aperitifów.

Oliwki OLE! dostępne są w kilku wariantach:

Oliwki zielone drylowane faszerowane pastą paprykową
Pojemność: 315 ml; cena: ok. 4.5 zł

Oliwki zielone krojone
Pojemność: 315 ml; cena: ok. 3.6 zł

Oliwki drylowane czarne
Pojemność: 315 ml; cena: ok. 4.5 zł

INTERIA.PL
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Dołącz do nas