Magda Gessler ocenia restaurację Lewandowskiego! „Projekt życia”

Magda Gessler niedawno wypowiedziała się na temat restauracji Roberta Lewandowskiego. Ekskluzywny lokal, który piłkarz otworzył w Warszawie przyciąga tłumy. Jak się okazuje twórcą menu był Tadeusz Muller. Syn Magdy Gessler bardzo zaangażował się w projekt. Restauratorka zaznacza, że to przedsięwzięcie pochłonęło go do reszty. Ocenia również efekty współpracy Mullera i Lewandowskiego.

Magda Gessler chwali projekt Lewandowskiego i docenia pracę syna
Magda Gessler chwali projekt Lewandowskiego i docenia pracę synaGałązkaAKPA

Magda Gessler chwali syna. Tadeusz Muller współpracuje z Robertem Lewandowskim

Robert Lewandowski niedawno otworzył restaurację. Nowym przedsięwzięciem zaskoczył wiele osób,  które z tego typu działalnością utożsamiały dotychczas raczej jego żonę. Lokal Lewego znajduje się w Warszawie. Codziennie przybywają do niego tłumy osób, które chcą skosztować nietypowych dań i tym samym sprawdzić ofertę.

Autorem menu w restauracji Roberta Lewandowskiego jest syn Magdy Gessler Tadeusz Muller. Znana restauratorka w rozmowie z "Faktem" postanowiła zdradzić, co myśli o współpracy potomka z piłkarzem. Jak się okazuje, oferta dań dostępna w lokalu Lewego budzi u niej niepokój. Dlaczego?

Magda Gessler w wywiadzie zaznaczyła, że jej syn nie należy do wylewnych osób. Rzadko chwali się sukcesami i stroni od opowiadania o swoich planach na przyszłość. O współpracy z Lewandowskim również mówił niewiele. Gessler zaznacza jednak, że to przedsięwzięcie jest dla niego bardzo ważne, więc poświęca mu dużo czasu.

To jest bardzo dziwne, bo moje dzieci się nie chwalą tym, co robią. Trzeba to z nich wyciągać. Tadeusz bardzo mało mówi o swoim projekcie. Wiem, że przez dwa lata bardzo ciężko pracował i bardzo trudno wciąż pracuje

Magda Gessler chwali koncept Lewandowskiego i menu syna

Tadeusz Muller jest miłośnikiem kuchni wegańskiej. To budzi niepokój Magdy Gessler, która zaznacza, że restaurację Lewandowskiego z pewnością odwiedzać będą fani piłki nożnej, którzy lubią skosztować na przykład golonki. Gwiazda "Kuchennych rewolucji"  zaznacza jednak, że: "koncepcja, którą wybrał Robert Lewandowski dla tej restauracji, jest koncepcją jego. On chciał light kuchnię, wegetariańską kuchnię".

Magda Gessler wierzy w  rozsądek syna i ufa mu. Podkreśla, że restauracyjne menu jest jej zdaniem wybitne i ma szansę się obronić nawet jeśli do lokalu przybędą mięsożercy. Znana restauratorka chwali współpracę Mullera i Lewandowskiego, zaznaczając, że w lokal włożyli sporo czasu, energię i pasję.

Tadeusz chyba daje sobie z tym radę i zdaje sobie sprawę z tego, jakiego ma klienta. Zrobił to genialnie, moim zdaniem, kolorystycznie i jest to naprawdę projekt życia

Zobacz również: 

Wywar z łupin cebuli. Źródło cennych substancjiInteria.tv
INTERIA.PL
Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
Dołącz do nas