Babcina sztuczka na chrupiące placki ziemniaczane. Sekretem jeden składnik

Poznaj triki, dzięki którym placki ziemniaczane wyjdą mistrzowsko
Poznaj triki, dzięki którym placki ziemniaczane wyjdą mistrzowsko123RF/PICSEL

Jak zrobić placki ziemniaczane, żeby nie były wodniste? Zacznij od zakupów

"Na zdrowie": Ziemniaki to bogactwo składników odżywczych. A kalorie?POLSAT GOInteria.tv

Co zrobić, żeby placki ziemniaczane nie wciągały tłuszczu?

Co zrobić, żeby placki ziemniaczane nie czerniały?

Zobacz również:

    Placki ziemniaczane bez jajek? To możliwe

    • Na 1 kilogram ziemniaków potrzebujesz 1 łyżki zmielonych ziaren siemienia.
    • Zalej je trzema łyżkami wrzątku, wymieszaj i odstaw na pięć minut.
    • Ponownie ostrożnie zamieszaj i wlej do masy ziemniaczanej.
    Przygotuj domowe placki ziemniaczane bez wpadek!
    Przygotuj domowe placki ziemniaczane bez wpadek!123RF/PICSEL

    Co zrobić, żeby placki nie przywierały do patelni?

    Oceń artykuł
    Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?