Dlatego pączki piją tłuszcz na potęgę. Dodaj do przepisu jeden składnik

Jak usmażyć dobre pączki?
Jak usmażyć dobre pączki? 123RF/PICSEL

Tłusty czwartek, ale pączki niekoniecznie

Ponoć im więcej zjedzonych pączków w tłusty czwartek, tym więcej szczęścia
Ponoć im więcej zjedzonych pączków w tłusty czwartek, tym więcej szczęścia123RF/PICSEL

Dodaj do przepisu na pączki jeden składnik

Zobacz również:

    Cytrusowy aromat jako sposób na nadmiar tłuszczu

    Wrzątek lekarstwem na tłuste pączki

    Charakterystyczna jasna obwódka to znak rozpoznawczy udanych pączków
    Charakterystyczna jasna obwódka to znak rozpoznawczy udanych pączków123RF/PICSEL

    Dlaczego pączki piją tłuszcz? W garnku jest za mało oleju

    W jakiej temperaturze smażyć pączki?

    Hiszpańskie pałeczki - słodkie porras. Jak je zrobić?Interia KulinariaInteria Kulinaria