Jajka faszerowane wedle przepisu Magdy i Mateusza Gesslerów. Którą opcję wybierasz?

Natalia Jabłońska

Natalia Jabłońska

Smażone jajka faszerowane to idealna przekąska na Wielkanoc
Smażone jajka faszerowane to idealna przekąska na Wielkanoc123RF/PICSEL

Jajka faszerowane od Magdy Gessler - przepis

  • jaja,
  • pieczarki,
  • masło klarowane,
  • cebulę,
  • sól i pieprz do smaku,
  • natkę pietruszki,
  • koperek,
  • musztardę.
Istnieje mnóstwo przepisów na jajka faszerowane, ale warto korzystać z tych polecanych przez kulinarne autorytety
Istnieje mnóstwo przepisów na jajka faszerowane, ale warto korzystać z tych polecanych przez kulinarne autorytetymateriały prasowe

Jajka faszerowane od Mateusza Gesslera - przepis

  • jajka,
  • śmietanę 30 proc.,
  • masło klarowane,
  • chrzan tarty,
  • szczypiorek,
  • bułkę tartą,
  • pieprz,
  • sól.
Agnieszka Sienkiewicz-Gauer: Dziecko potrzebuje granic. Wtedy czuje się bezpiecznieINTERIA.PL