Jak zrobić pyszną jajecznicę? Poznaj niezawodny trik

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
Szok
shock
50
Udostępnij
Jajecznica wymaga odpowiedniego przygotowania
Jajecznica wymaga odpowiedniego przygotowania123RF/PICSEL

Dlaczego warto jeść jajecznicę?

Trik na wyborną jajecznicę

Jajecznica zawiera wiele cennych składników dla organizmu
Jajecznica zawiera wiele cennych składników dla organizmu123RF/PICSEL

Przepis na jajecznicę

  • trzy jajka,
  • sól i pieprz,
  • masło lub olej do smażenia,
  • do smaku: pół pomidora, szczypta lubczyku i odrobina cebuli.
  1. Rozgrzej patelnię na średnim ogniu i dodaj masło lub olej.
  2. Gdy tłuszcz się rozpuści, podsmaż cebulkę, a potem wbij jajka na patelnię.
  3. Smaż je przez minutę na średnim ogniu, a następnie mieszaj delikatnie szpatułką, aż jajka lekko się zetną i uformują na jajecznicę.
  4. Kontynuuj smażenie, mieszając delikatnie, aż jajecznica nabierze odpowiedniej konsystencji.
  5. Możesz dodać do jajecznicy swoje ulubione dodatki: np. pomidory i lubczyk, aby nadać jej smaku i koloru. Smacznego!
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -:-
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
      reklama
      dzięki reklamie oglądasz za darmo
      Dieta przy anemii. Warto pamiętać o witaminie C
      Dieta przy anemii. Warto pamiętać o witaminie CInteria.tv
      zdjęcie
      emptyLike
      Lubię to
      Lubię to
      like
      28
      Super
      relevant
      6
      Hahaha
      haha
      5
      Szok
      shock
      7
      Smutny
      sad
      3
      Zły
      angry
      1
      Lubię to
      like
      Szok
      shock
      50
      Udostępnij
      Oceń artykuł
      Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
      Przejdź na