Koniec ze smakiem "papieru". Okrasa odczarował wątróbkę. Jest doskonała

Natalia Jabłońska

Natalia Jabłońska

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
Super
relevant
84
Udostępnij
Jak przygotować idealna wątróbkę?
Jak przygotować idealna wątróbkę?123RF/PICSEL

Wątróbka wedle przepisu Karola Okrasy - składniki

  • wątróbka drobiowa - 250 g,
  • cebula - 1 sztuka,
  • świeży rozmaryn - 4 gałązki,
  • czosnek - 1 ząbek
  • pieprz - 1 szczypta,
  • olej roślinny - do smażenia,
  • czerwone jabłka - 2 sztuki,
  • miód - 1 łyżka,
  • papryczka chili - 1 sztuka,
  • ocet balsamiczny - 50 ml,
  • zimne masło - 40 g,
  • sól - 1 szczypta.

Wątróbka z cebulką i jabłkiem z przepisu Karola Okrasy

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -:-
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
      reklama
      dzięki reklamie oglądasz za darmo
      "Ewa gotuje": Bitki z indyka
      "Ewa gotuje": Bitki z indykaPolsat
      zdjęcie
      emptyLike
      Lubię to
      Lubię to
      like
      55
      Super
      relevant
      11
      Hahaha
      haha
      8
      Szok
      shock
      5
      Smutny
      sad
      2
      Zły
      angry
      3
      Lubię to
      like
      Super
      relevant
      84
      Udostępnij
      Oceń artykuł
      Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
      Przejdź na