Dziadek robił co roku. Pieczony pasztet z grzybami idealny na święta

Natalia Jabłońska

Natalia Jabłońska

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Udostępnij
Pyszny, rozpływający się pieczony pasztet z grzybami - warto by znalazł się na świątecznym stole
Pyszny, rozpływający się pieczony pasztet z grzybami - warto by znalazł się na świątecznym stoleCanvaProINTERIA.PL

Doskonała przekąska do chleba na święta

Zakazany dodatek do sałatki jarzynowej to:
Ankieta zakończonaOddano 2563 głosów
Jabłko
9%
Ogórek kiszony
3%
Kukurydza
24%
Cebula
64%

Pieczony pasztet z grzybami Dziadka - przepis

  • 1 kg mięsa wieprzowe i wołowe
  • 10 szt. suszonych grzybów
  • 200 g wątróbki drobiowej
  • 200 g podgardla wieprzowego
  • 2 kajzerki
  • 2 jajka
  • cebula
  • włoszczyzna
  • 3 liście laurowe
  • 3kulki ziela angielskiego
  • 6 kulek pieprzu czarnego
  • 3 ziarna jałowca
  • 2 łyżki suszonego majeranku
  • 1 łyżka suszonego rozmarynu
  • 1 łyżka mąki
  • olej do smażenia
  • sól do smaku
  • pieprz czarny mielony
  • 700 ml wody
Jak krok po kroku przygotować domowy pasztet pieczony?
Jak krok po kroku przygotować domowy pasztet pieczony?123RF/PICSEL
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -:-
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
      reklama
      dzięki reklamie oglądasz za darmo
      „Ewa gotuje”: Makowiec z kratką
      „Ewa gotuje”: Makowiec z kratkąPolsat
      emptyLike
      Lubię to
      Lubię to
      like
      0
      Super
      relevant
      0
      Hahaha
      haha
      0
      Szok
      shock
      0
      Smutny
      sad
      0
      Zły
      angry
      0
      Udostępnij
      Oceń artykuł
      Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
      Przejdź na