Magda Gessler dodaje jeden kluczowy składnik do pasty jajecznej. To sekret jej smaku

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
Super
relevant
320
Udostępnij
Sprawdź przepis na pastę jajeczną według Magdy Gessler
Sprawdź przepis na pastę jajeczną według Magdy GesslerKurnikowskiAKPA

Pasta jajeczna nie tylko na wielkanocnym stole

Pasta jajeczna od Magdy Gessler. Sekretem jest ten skłanik

Ze świeżym pieczywem pasta jajeczna smakuje najlepiej!
Ze świeżym pieczywem pasta jajeczna smakuje najlepiej!123RF/PICSEL

Przepis na pastę jajeczną według Magdy Gessler

Składniki

  • 4 jaja
  • 2 łyżki majonezu
  • 2 łyżeczki musztardy
  • 2 łyżki masła
  • 1 łyżeczka curry
  • pół łyżeczki ostrej papryki
  • szczypta majeranku
  • 1 pęczek koperku
  • trochę szczypiorku
  • sól i pieprz w ilości do smaku
  1. Jajka gotujemy na twardo, a w czasie, kiedy się gotują, siekamy świeże zioła. 
  2. Gotowe jajka studzimy, obieramy i kroimy w drobną kostkę. 
  3. Następnie łączymy je z majonezem, musztardą, masłem i przyprawami. 
  4. Do pasty dodajemy zieleninę i całość dokładnie mieszamy. 
  5. Podajemy ze świeżym pieczywem. 
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -:-
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
      reklama
      dzięki reklamie oglądasz za darmo
      Święta wielkanocne na świecie. Fajerwerki i maski upiorów
      Święta wielkanocne na świecie. Fajerwerki i maski upiorówINTERIA.TVInteria.tv
      emptyLike
      Lubię to
      Lubię to
      like
      170
      Super
      relevant
      67
      Hahaha
      haha
      33
      Szok
      shock
      16
      Smutny
      sad
      9
      Zły
      angry
      25
      Lubię to
      like
      Super
      relevant
      320
      Udostępnij
      Oceń artykuł
      Masz sugestie, uwagi albo widzisz błąd?
      Przejdź na