Magda Gessler dorzuca to do masy na mielone. Genialny patent na soczyste kotlety

Jak zrobić pyszne, soczyste kotlety mielone? Genialny patent Magdy Gessler (fot. ilustracyjne/123RF/PICSEL)
Jak zrobić pyszne, soczyste kotlety mielone? Genialny patent Magdy Gessler (fot. ilustracyjne/123RF/PICSEL) Artur Zawadzki/REPORTER East News

Kotlety mielone Magdy Gessler. Zdradziła swój patent

Jak zrobić pyszne, soczyste kotlety mielone? Genialny patent Magdy Gessler
Jak zrobić pyszne, soczyste kotlety mielone? Genialny patent Magdy Gessler123RF/PICSEL

Co dodać do kotletów mielonych żeby były soczyste? Magda Gessler podpowiada

Magda Gessler radzi, aby kotlety mielone zrobić z mieszanki wieprzowiny oraz wołowiny
Magda Gessler radzi, aby kotlety mielone zrobić z mieszanki wieprzowiny oraz wołowiny123RF/PICSEL

Co dodaje się do kotletów mielonych? Postaw na tą przyprawę

  • 800 g szynki wieprzowej,
  • 500 g wołowiny,
  • 3 cebule,
  • 1 czerstwą bułkę,
  • 2 jajka,
  • mleko,
  • 3 łyżeczki majeranku,
  • olej,
  • bułkę tartą,
  • sól, pieprz.
„Ewa gotuje”: Wątróbka cielęca z rusztuPolsat