Odruchowo dodajemy ją do kanapek i mięs. Nie zdajemy sobie sprawy z jej działania

emptyLike
Lubię to
Lubię to
like
0
Super
relevant
0
Hahaha
haha
0
Szok
shock
0
Smutny
sad
0
Zły
angry
0
Lubię to
like
Super
relevant
197
Udostępnij
Czy warto jeść musztardę?
Czy warto jeść musztardę?123RF/PICSEL

Co w sosie piszczy, czyli skład musztardy

Video Player is loading.
Loaded: 0%
  • subtitles off, selected
Current Time 0:00
Duration -:-
Stream Type LIVE
reklama
dzięki reklamie oglądasz za darmo
Jak zrobić domową musztardę? Prosty sposób
Watermark Video
Jak zrobić domową musztardę? Prosty sposóbInteria KulinariaInteria Kulinaria
  • ziaren gorczycy,
  • octu (spirytusowego, winnego lub jabłkowego),
  • wody,
  • soli,
  • cukru,
  • przypraw,
  • barwnika (w najbardziej naturalnym wariancie kolor musztardy wynika z włączenia do receptury kurkuminy).

Właściwości musztardy

Ziaren gorczycy w całości skosztujesz, kupując musztardę francuską
Ziaren gorczycy w całości skosztujesz, kupując musztardę francuską123RF/PICSEL

Czy od musztardy się tyje?

Zobacz również:

    Dobra musztarda, czyli jaka?

    Przejdź na