Sekret doświadczonych kucharek. Rosół zawsze wychodzi perfekcyjnie

Mętny rosół jest wynikiem szeregu błędów, które popełniamy na różnych etapach gotowania potrawy
Mętny rosół jest wynikiem szeregu błędów, które popełniamy na różnych etapach gotowania potrawy123RF/PICSEL

Jak ugotować klarowny rosół?

Rosół jest czasochłonną potrawą. Aby uzyskać aromatyczny i przejrzysty wywar, powinniśmy gotować go przynajmniej przez godzinę
Rosół jest czasochłonną potrawą. Aby uzyskać aromatyczny i przejrzysty wywar, powinniśmy gotować go przynajmniej przez godzinę123RF/PICSEL

Klarowny rosół: tak postępuj z mięsem

Idealny rosół: jak gotować?

Rosół to obowiązkowy punkt większości imprez rodzinnych, takich jak wesela, komunie czy chrzciny
Rosół to obowiązkowy punkt większości imprez rodzinnych, takich jak wesela, komunie czy chrzciny123RF/PICSEL

Idealny rosół: pamiętaj o makaronie

Blady rosół? Jest na to sposób!

„Ewa gotuje”: babeczki z dynią i powidłamiPolsatPolsat