Skrzydełka z sosem z niebieskiego sera
Skrzydełka z sosem z niebieskiego sera to znakomity sposób na przygotowanie wybornej mięsnej przekąski, której smak zachwyci wszystkich! Chude, lekkie mięso, zapieczone w wyrazistej glazurze z miodu i czosnku, a do tego domowy dip jogurtowo-majonezowy z niebieskim serem pleśniowym - to aromatyczna, ciepła przekąska, która świetnie sprawdzi się również na przyjęcia. Skrzydełka z sosem z niebieskiego sera przyrządzicie dosłownie w kilka chwil!

Składniki
na skrzydełka
- 500 G SKRZYDEŁEK Z KURCZAKA
- ŁYŻKA PRZYPRAWY DO KURCZAKA
- ŁYŻKA SUSZONEGO CZOSNKU
- ŁYŻKA MIODU
na sos
- 150 ML JOGURTU
- 150 ML MAJONEZU
- 150 G SERA Z NIEBIESKĄ PLEŚNIĄ
- PIEPRZ
- SZCZYPIOREK
- OLEJ
Skrzydełka z sosem z niebieskiego sera - przygotowanie
Zobacz, jak je zrobić:
Sprawdź też inne przepisy: