Reklama

Reklama

Skrzydełka z sosem z niebieskiego sera

Skrzydełka z sosem z niebieskiego sera to znakomity sposób na przygotowanie wybornej mięsnej przekąski, której smak zachwyci wszystkich! Chude, lekkie mięso, zapieczone w wyrazistej glazurze z miodu i czosnku, a do tego domowy dip jogurtowo-majonezowy z niebieskim serem pleśniowym - to aromatyczna, ciepła przekąska, która świetnie sprawdzi się również na przyjęcia. Skrzydełka z sosem z niebieskiego sera przyrządzicie dosłownie w kilka chwil!

Składniki na skrzydełka

  • 500 G SKRZYDEŁEK Z KURCZAKA
  • ŁYŻKA PRZYPRAWY DO KURCZAKA
  • ŁYŻKA SUSZONEGO CZOSNKU
  • ŁYŻKA MIODU

Składniki na sos

  • 150 ML JOGURTU
  • 150 ML MAJONEZU
  • 150 G SERA Z NIEBIESKĄ PLEŚNIĄ
  • PIEPRZ
  • SZCZYPIOREK
  • OLEJ

Skrzydełka z sosem z niebieskiego sera - przygotowanie

Zobacz, jak je zrobić:

Sprawdź też inne przepisy:

Warzywa i kurczak w curry

Soczyste udka z kurczaka

Prosty kurczak


Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Strona główna INTERIA.PL

Polecamy